Příprava ovocných kvasů na výroby slivovice
(a ostatních pálenek)
- Info:
- Fontána, 1999 - váz., 208 str.
- EAN:
- 9788086179285
- ISBN:
- 80-86179-28-1
Recenze:
Podrobný popis výroby domácí slivovice a ostatních ovocných destilátů (pálenek) se zaměřením na úpravu ovoce a na přípravu ovocných břeček určených k fermentaci (kvašení).
E-shop nově v provozu na www.kanzelsberger.cz
Nejbližší prodejny
Chcete vědět jestli je kniha dostupná v prodejně ve Vašem okolí?
Dostupnost na prodejně
Kniha je dostupná
Dostupnost na prodejnách
V seznamu si můžete vybrat vámi preferovanou prodejnu. Dostupnost na této prodejně se Vám bude následně zobrazovat i u dalších titulů.
- Barvič a Novotný - Brno, Česká
- Brno Masarykova
- Krnov
Lze objednat
- Benešov
- Beroun
- Blatná
- Brno FUTURUM
- Břeclav
- Č. Budějovice, Kanovnická
- Čelákovice
- Česká Lípa
- Děčín - Centrum Pivovar
- Hr. Králové ČSA
- Hr. Králové Dukelská tř.
- Chrudim
- Jablonec nad Nisou
- Jeseník
- Jičín
- Jihlava
- Jindřichův Hradec, Panská 110
- Jindřichův Hradec, Panská 132
- K. Vary OC Varyáda
- Kladno Poděbradova
- Klatovy
- Kroměříž
- Litvínov
- Ml. Boleslav OC Olympia
- Náchod
- Nymburk
- Olomouc OC Olympia
- Pardubice
- Písek
- Plzeň OC Olympia
- Poděbrady
- Praha 10 - Vršovice
- Praha 7 - Stromovka
- Praha Čs. Armády
- Praha NC Fénix
- Praha OC Krakov
- Praha OC Lužiny
- Praha Strašnice
- Prostějov
- Přerov
- Rakovník
- Rokycany
- Sedlčany
- Slaný
- Soběslav
- Strakonice
- Svitavy
- Tábor
- Teplice OC Olympia
- Trutnov
- Vsetín OC Galerie
- Vyškov
- Zlín
- Znojmo
- Žatec
- Žďár nad Sázavou
Tip
Kterýkoliv titul si můžete objednat i s vyzvednutím na Vaší prodejně. Ověřte si stav zboží na prodejně telefonicky, nebo mailem před Vaší návštěvou.
Další knihy z kategorie Kuchařky, nápoje (1230)
Recenze produktu Příprava ovocných kvasů na výroby slivovice
Četli jste tuto knihu? Napište k ní vlastní recenzi!
Napsat recenzi2012-12-29 29. 12. 2012
Název knihy ne zcela vystihuje její obsah. Autor se snažil podchytit celkovou problematiku výroby a destilace ovoce včetně historie, výběru ovoce, kvasných nádob až třeba po výběr otopu pro destilaci. Výsledek je však velmi povrchní a plytký a to v každém okruhu témat, které jsou zde popsány. Tipy a fígle na zpracování "břečky", které jsem doufala, že najdu, zcela chybí, nebo se vše omezuje na popis: "používá se to a to" bez podrobného vysvětlení. Části knihy, které se věnují zpracování jednotlivých druhů ovoce jsou povšechné, rozdělené pouze na švestky, peckovice a malvice. Text se u jednotlivých druhů ovoce zcela opakuje. Knihu rozhodně nedoporučuji ke studiu ani k rozšíření znalostí.